Jouw adem, jouw leven

In dit individuele traject begeleid ik jou bij het leren kennen van je adem en het ervaren van hoe die jou kan ondersteunen in je leven.

We beginnen met het verkennen we jouw hulpvraag. Wat wil jij veranderen in je leven? Wil je bijvoorbeeld meer focus, meer energie of meer contact met je lijf? Vervolgens kijken we hoe jouw ademhaling nu is en wat dat over jou zegt. Met wetenschappelijke informatie waar dat van toegevoegde waarde is leer je begrijpen hoe jouw adem jouw toestand weerspiegelt. Je leert oefeningen om je eigen toestand te beïnvloeden en we kijken samen hoe je deze het meest effectief in kunt zetten om de gewenste verandering in je leven te brengen.

Als het aansluit op jouw behoeftes kunnen we ook werken met de verbonden ademhaling. Dit kan je helpen om contact te maken met je lijf en je emoties. Ademsessies kunnen nieuwe inzichten brengen en je helpen fysieke, mentale of emotionele spanning los te laten.

Tijdens de eerste sessie nemen we ruim de tijd om te kijken of jouw vragen aansluiten bij wat ik je kan bieden. Deze sessie is vrijblijvend en hoef je niet te betalen als je toch besluit niet verder te gaan met het traject.

Vijf sessies (inclusief intake) van 1 uur: € 175,-
Voor ademsessies plannen we sessies van 1½ uur in. Je betaalt dan € 25,- per half uur extra.
Locatie: Edanz, Groningen