Jouw stem, jouw leven

In dit individuele traject begeleid ik jou in het vertrouwd raken met je eigen stem, de kracht ervan te leren ervaren en hem voluit te durven laten klinken. We gaan aan de slag met een thema dat specifiek bij jou speelt. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als jezelf durven laten horen, ruimte innemen, spanning/ontspanning, zelfliefde/eigenwaarde, spreekangst of onderdrukte emoties waar je de ruimte aan zou willen geven.

In de eerste sessie bespreken we jouw thema of vraag. We onderzoeken jouw relatie met je stem, je lichaam en je adem. In de volgende sessies doen we oefeningen om het contact met je lichaam te versterken en je stem beter te leren kennen. We verkennen waar de ruimte zit, zowel fysiek als mentaal om je stem vrijer te laten klinken. Op deze manier leer je met je stem echt te laten klinken wat er in je leeft.

Tijdens de eerste sessie nemen we ruim de tijd om te kijken of jouw vragen aansluiten bij wat ik je kan bieden. Deze sessie is vrijblijvend en hoef je niet te betalen als je toch besluit niet verder te gaan met het traject.

Vijf sessies (inclusief intake) van 1 uur: € 175,-
Locatie: Edanz, Groningen

Klik hier voor meer informatie over stemwerk.