Lichaamsgerichte psychotherapie

Heb je het gevoel dat je vastzit? Loop je steeds tegen dezelfde vraagstukken aan en zou je daar wel eens met iemand naar willen kijken? Of speelt er een nieuw thema, waar je graag met iemand over zou willen spreken?

Denk aan vraagstukken als:

  • Hoe zorg ik dat ik niet steeds over mijn grenzen ga? Of anderen over m’n grenzen laat gaan?
  • Hoe kan ik opener en spontaner in het leven staan?
  • Hoe kan ik meer in contact komen met mijn lichaam? Hoe zorg ik voor een betere balans tussen denken en voelen?
  • Hoe kan ik minder piekeren en meer plezier ervaren?
  • Hoe krijg ik meer helderheid over wat ik nou eigenlijk wil?

Het kan fijn zijn als er iemand met je mee kan kijken en denken, je kan helpen helderheid te krijgen op je vragen. Je hoeft niet alles alleen op te lossen.

In lichaamsgerichte therapie werken we vanuit jouw ervaring, jouw beleving. We maken contact met de wijsheid van je lichaam. Je lichaam dat je al je hele leven draagt en alles wat je meegemaakt hebt op de een of andere manier opgeslagen heeft. Opgeslagen in spanningspatronen, in je emotionele reacties, in je gedrag, in je overtuigingen. In therapie zoeken we naar wie jij bent achter al die laagjes van aanpassingen. Die aanpassingen hebben je geholpen om je staande te houden, maar zijn nu niet altijd meer functioneel. Wanneer je hierop meer bewustzijn ontwikkelt, ontstaat ook de mogelijkheid anders te handelen. Je zult weer de vrijheid vinden om te doen wat jou echt dient, wat jij echt wilt!

Ik ben op dit moment in de afstudeerfase van de PRT-opleiding bij het Aumm Instituut. Dit is een opleiding tot lichaamsgericht psychotherapeut, waarin o.a. wordt gewerkt met lichaamsbewustzijn, meditatie, ademwerk en het innerlijke kind. Een belangrijk uitgangspunt is de samenhang van ons denken en ons voelen, ons hoofd en ons lichaam.

Ik behandel cliënten onder supervisie van de opleiding. Dit betekent dat ik de behandeling afstem met mijn docenten en dat bij een aantal sessies ook wordt meegekeken. Zo wordt de kwaliteit van de behandeling geborgd.

Per sessie van 1 uur: € 40,-
Vrijblijvende kennismaking kosteloos
Locatie: Edanz, Groningen

Benieuwd wat ik hierin voor jou kan betekenen? Vul onderstaande formulier in en ik neem contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.